NIEUWE TIJDEN VRAGEN OM NIEUWE VORMEN VAN LEIDERSCHAP

Afgelopen dinsdag heeft Teamwork in samenwerking met Tilburg University de masterclass Next Generation Leadership georganiseerd. De masterclass werd verzorgd door prof.dr. Freek Peters, hoogleraar contextueel leiderschap, Tilburg University.

Als het gaat om het leiderschap en de besturing van organisaties, stammen veel structuren en gebruiken nog uit het oude, industriële tijdperk. Is de ‘klassieke leider’ nog wel geschikt voor het nieuwe tijdperk? En wat is dan het profiel van de leiders voor de toekomst? Tijdens de masterclass heeft Freek Peter inzicht gegeven in de onderliggende patronen binnen veranderende organisaties en welke consequenties dit heeft voor leiders en leiderschap.

Enkele reacties van de deelnemers: ‘Nuttige masterclass. Ik heb geleerd dat je bewust met leiderschapsstijlen om kunt gaan om effectiever te worden.’ Goede nieuwe inzichten en interessante materie. Ruimte geven aan young professionals is essentieel.’ ‘Ik heb geleerd dat je als leidinggevende je ook moet afvragen of je het wel goed doet. Sta open voor nieuwe inzichten.’

Heeft u interesse in deze masterclass samen met uw leidinggevende collega’s te volgen? Informeer naar onze speciale incompany tarieven. Bel ons op telefoonnummer +599 9 7882222 of mail naar info@teamworkcaribbean.com.