AI & ChatGPT Academy

Benieuwd hoe Artificial Intelligence (AI) uw organisatie kan helpen groeien? 

Is uw organisatie klaar voor de AI-revolutie? Deze opwindende technologie zal de manier waarop we werken voorgoed veranderen. AI richt zich namelijk op het creëren van systemen die in staat zijn om taken uit te voeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen.

De vraag is niet óf Artificial Intelligence (AI) het werk gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor u persoonlijk als voor de organisatie waar u werkt.

Als dé online opleider voor professionals willen we u daar graag bij helpen. Daarom biedt Teamwork, in samenwerking met SkillsTown, de online AI & ChatGPT Academy aan. Een online academy met een zeer uitgebreid aanbod aan e-learning, webinars, micro-learning en podcasts dat wekelijks wordt uitgebreid met actuele content. Hiermee wordt u klaargestoomd voor het inzetten van AI-skills op de werkvloer. Leert u bijvoorbeeld hoe u optimaal werkt met AI-tools als ChatGPT, Midjourney, Google Bard en Microsoft Copilot en hoe u de allerbeste prompts maakt! Meld u vandaag nog aan en ontdek hoe u het maximale uit de mogelijkheden van AI haalt.

Onbeperkt toegang tot AI-trainingen​

Bij deelname aan de Academy krijgt u tot 1 januari 2024 toegang tot een zorgvuldig samengesteld pakket aan online trainingen op het gebied van Artificial Intelligence. Leer verschillende AI-tools optimaal in te zetten en ontdek onder andere hoe u een master wordt in het maken van prompts!

Het pakket met meer dan 100 leermodules heeft voor iedereen wat te bieden, van nieuwsgierige ‘AI-beginner’ tot intensieve gebruiker. Ook bieden we branche- en vakspecifieke content aan, zodat u meteen de diepte kunt ingaan binnen uw vakgebied.

Ga aan de slag met onderwerpen zoals:

Verschillende branche- en vakspecifieke sessies:
 • AI voor de overheid
 • AI voor het onderwijs
 • AI voor de zakelijke dienstverlening
 • AI voor management
 • AI voor kenniswerkers, HRM, L&D, marketeers & meer

Van AI-beginner naar AI-professional

Wilt u niet achterop raken op uw concurrentie? Met de online AI & ChatGPT Academy zal dat niet gebeuren. Door het volgen van de online trainingen en interactieve online colleges:

 • Bouwt u snel kennis en vaardigheden op in AI en ChatGPT, waardoor u deze technologieën effectief kunnen toepassen in dagelijkse werkzaamheden
 • Heeft u direct toegang tot vooraanstaande AI-experts die al je vragen over AI kunnen beantwoorden en u kunnen helpen om uw uitdagingen te overwinnen
 • Krijgt u een grondig inzicht in de impact van Artificial Intelligence op uw eigen werk en uw organisatie, zodat u de juiste strategische beslissingen kunt nemen
 • Bouwt u een sterk netwerk op met gelijkgestemden en AI-professionals, waardoor u uw kennis en AI-vaardigheden nog verder kunt uitbreiden
 • Bent u in staat om met behulp van AI-tools innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen binnen uw organisatie of branche

Nu is de tijd om uzelf en collega’s de tools te bieden om toekomstbestendig te worden! Meer dan 50 sprekers en meer dan 100 leerzame e-learnings staan voor u klaar om u te inspireren tijdens de AI & ChatGPT Academy.

Praktische informatie

 • Onbeperkt toegang tot meer dan 100 e-learnings
 • Toegang tot 1 januari 2024
 • Locatie: online
 • Kosten: Early bird ANG. 775,- (bij aanmelding voor 16 september 2023), standaard ticket ANG. 975,-
 • Wilt u zich aanmelden met meerdere personen? Informeer naar onze speciale groepsprijzen.
 • Maakt u al gebruik van de AI & ChatGPT Summer Academy en wilt u uw abonnement verlengen? Neem dan contact met ons en informeer naar de speciale tarieven.

Wilt u meer informatie over de AI & ChatGPT Academy ontvangen, download onze brochure of stuur een mail naar info@teamworkcaribbean.com.

We hopen u online te zien tijdens de AI & ChatGPT Academy!

Aanmelden