AI Academy – Klaar voor de toekomst met AI?

 

Benieuwd hoe Artificial Intelligence (AI) jouworganisatie kan helpen groeien?

Is jouw organisatie klaar voor de AI-revolutie? Deze opwindende technologie zal de manier waarop we werken voorgoed veranderen. AI richt zich namelijk op het creëren van systemen die in staat zijn om taken uit te voeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen.

De vraag is niet óf Artificial Intelligence (AI) het werk gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jw persoonlijk als voor de organisatie waar je werkt.

Als dé online opleider voor professionals willen we je daar graag bij helpen. Daarom biedt Teamwork, in samenwerking met SkillsTown, de online AI Academy aan. Een online academy met een zeer uitgebreid aanbod aan e-learning, webinars, micro-learning en podcasts dat wekelijks wordt uitgebreid met actuele content. Hiermee word je klaargestoomd voor het inzetten van AI-skills op de werkvloer. leer je hoe je optimaal werkt met AI-tools als ChatGPT, Midjourney, Google Bard en Microsoft Copilot en hoe je de allerbeste prompts maakt! Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe je het maximale uit de mogelijkheden van AI haalt.

Onbeperkt toegang tot AI-trainingen​

Bij deelname aan de Academy krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot een zorgvuldig samengesteld pakket aan online trainingen op het gebied van Artificial Intelligence. Leer verschillende AI-tools optimaal in te zetten en ontdek onder andere hoe je een master wordt in het maken van prompts!

Het pakket met meer dan 100 leermodules heeft voor iedereen wat te bieden, van nieuwsgierige ‘AI-beginner’ tot intensieve gebruiker. Ook bieden we branche- en vakspecifieke content aan, zodat je meteen de diepte kunt ingaan binnen jouw vakgebied.

Ga aan de slag met onderwerpen zoals:

Verschillende branche- en vakspecifieke sessies:
 • AI voor de overheid
 • AI voor het onderwijs
 • AI voor de zakelijke dienstverlening
 • AI voor management
 • AI voor kenniswerkers, HRM, L&D, marketeers & meer

Van AI-beginner naar AI-professional

Wil je niet achterop raken op de concurrentie? Met de online AI & ChatGPT Academy zal dat niet gebeuren. Door het volgen van de online trainingen en interactieve online colleges:

 • Bouw je snel kennis en vaardigheden op in AI en ChatGPT, waardoor je deze technologieën effectief kunnen toepassen in dagelijkse werkzaamheden.
 • Heb je direct toegang tot vooraanstaande AI-experts die al je vragen over AI kunnen beantwoorden en je kunnen helpen om je uitdagingen te overwinnen.
 • Krijg je een grondig inzicht in de impact van Artificial Intelligence op je eigen werk en jouw organisatie, zodat je de juiste strategische beslissingen kunt nemen.
 • Bouw je een sterk netwerk op met gelijkgestemden en AI-professionals, waardoor je jouw kennis en AI-vaardigheden nog verder kunt uitbreiden.
 • Ben je in staat om met behulp van AI-tools innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen binnen je organisatie of branche.

Nu is de tijd om jezelf en collega’s de tools te bieden om toekomstbestendig te worden!

Praktische informatie

 • 1 jaar lang onbeperkt toegang tot meer dan 100 e-learnings
 • Locatie: online
 • Kosten: ANG. 995,- per persoon
 • Wil je samen met jouw team of organisatie AI-ready zijn? Informeer naar onze speciale groepsprijzen.

Wil je meer informatie over de AI Academy ontvangen, download onze brochure of stuur een mail naar info@teamworkcaribbean.com.

We hopen je online te zien tijdens de AI Academy!