COMPUTERCURSUSSEN NU OOK ONLINE

Door de COVID-19 uitbraak is er een nieuwe manier van werken ontstaan. Organisaties worden gedwongen om creatiever en innovatiever te zijn en kunnen niet meer om digitalisering heen.

Ondanks dat bijna iedereen dagelijks met een computer werkt, beschikt niet iedereen over voldoende kennis om snel en effectief aan de slag te gaan.

Tijdens de online computercursussen van Teamwork leert u stap voor stap alles wat u moet weten om goed met een computer te werken en met de bekende Microsoft Office-programma’s. Zelf doen staat voorop tijdens de lessen, met daarnaast de persoonlijke aandacht en online begeleiding van uw docent.

Heeft u nog nooit met een computer gewerkt? Geen probleem! U kunt bij ons beginnen met de cursus PC Introductie. In een rustig tempo en in een ontspannen sfeer leert u de basisvaardigheden die u nodig heeft om zelfverzekerd met een computer te werken.

Teamwork biedt de volgende cursussen aan:
– PC Introductie
– MS Word
– MS Excel
– MS Outlook

De cursussen MS Word en MS Excel worden op drie niveaus verzorgd (beginners, intermediate en gevorderden) en indien nodig op laptops die door Teamwork beschikbaar worden gesteld. MS Outlook verzorgen we voor beginners en gevorderden.

De lessen worden in het Papiaments, Nederlands en Engels verzorgd. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website www.teamworkcuracao.com of mail naar info@teamworkcaribbean.com.