Eenvoudig zelf online trainingen maken met Create

 

Wilt u eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met de auteurstool Create maakt u zelf razendsnel de beste online trainingen voor uw medewerkers!

 

Eigen e-learning maken in een handomdraai  

Het hoeft niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn om zelf online trainingen te maken. De auteurstool Create is speciaal ontwikkeld om het meeste werk al voor u te doen! U vindt de Create-tool in onze online academie.

Supersnelle creatie met de drag & drop builder
Sleep gemakkelijk afbeeldingen, video’s, tekst of andere elementen in uw trainingen met de ingebouwde drag & drop tool.

Automatische integratie in de huisstijl van uw organisatie
Nadenken over het design van uw trainingen? Dat hoeft niet meer! Alles staat automatisch in uw huisstijl zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud.

Moeiteloos publiceren en delen
Lanceer met één druk op de knop uw zelfgemaakte trainingen in uw eigen gepersonaliseerde leerplatform. En houd ze makkelijk up-to-date.

De alles-in-één auteurstool voor elke training

Of u uw medewerkers nou wil laten groeien en ontwikkelen, of hen effectiever en efficiënter wil maken: de auteurstool biedt een eenvoudige oplossing voor het creëren van uw eigen online trainingen, ongeacht het onderwerp of doel.

Van onboarding en interne kennisdeling tot het creëren van branche-specifieke content, Create maakt zelf e-learnings maken een fluitje van een cent!

Creëer de perfecte mix van trainingen voor uw medewerkers
U hoeft natuurlijk niet álles zelf te ontwikkelen. Bied medewerkers een optimale leerervaring door uw eigen trainingen te combineren met ons brede aanbod aan standaard én branche-specifieke trainingen.

 

Op zoek naar tips voor het maken van eigen online trainingen en andere e-learning content? Lees dan ook dit artikel!