Didactische werkvormen

Teamwork maakt leren toegankelijk voor iedereen

Iedereen leert ander en daarom biedt Teamwork verschillende leervormen aan. Wij houden rekening met de leerbehoeften, het leerklimaat en de leeromstandigheden van onze cursisten. Het niveau wordt aangepast aan de doelgroep.

Klassikale trainingen

Voor veel medewerkers is klassikaal trainen de bekendste leervorm. In kleine groepen gaat u samen met uw collega’s aan de slag en vergroot u uw vaardigheden. U leert niet alleen van onze vaktrainers maar ook van uw medecursisten. Theorie wordt afgewisseld door rollenspellen, praktijkopdrachten, leerzame spelvormen en kennisquizzen. Onze klassikale trainingen zijn interactief en praktijkgericht.

Online leren

Teamwork is de premium partner van SkillsTown. SkillsTown is een van de grootste online learners en uitgeroepen tot beste opleider van Nederland. Binnen het online leerplatform van SkillsTown gaat u zelfstandig of samen met collega’s aan de slag en vergroot u uw kennis en vaardigheden. Via het platform volgt u online trainingen, webinars, essentials, luistert u naar verschillende podcasts, maakt u een assessment en oefent u gesprekstechnieken.

Blended learning

De vraag naar blended learning neemt steeds meer toe. Bij blended learning maakt u gebruik van ons online leerplatform en onderwerpen worden daarnaast klassikaal behandeld. Bij blended learning levert Teamwork maatwerk. Samen met onze opleidingsadviseur bepaalt u welke leervormen ingezet worden binnen uw organisatie.

Coachtrajecten

Niet alle vaardigheden zijn via reguliere opleidingen en/of trainingen aan te leren. Coaching biedt de mogelijkheid om uzelf of uw team verder te ontwikkelen op het moment dat het u uitkomt. Coachtrajecten verzorgen wij (individueel of in kleine groepen) on the job of in een rustige ruimte waar u in een open en ongedwongen sfeer met onze coach aan de slag gaat.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze verschillende dicatische werkvormen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +599 9 7882222.

Universiteit van Tilburg het Professional Development Programma

Wij helpen u graag verder

Telefoon:

+599 9 7882222

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.