U wilt investeren in uw medewerkers. U wilt ze helpen hun vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat ze kunnen bijdragen aan de groei van uw organisatie in een continu veranderende wereld. Maar dat vergt een investering, in geld en tijd. Dat betekent dat u selectief moet zijn en alleen uw meest veelbelovende managers de kans moet bieden om deel te nemen aan een programma om zichzelf verder te ontwikkelen, toch…?

Bij Teamwork zijn we van mening dat professionele ontwikkeling voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet zijn. Daarom hebben we een uniek Engelstalige online programma ontwikkeld dat al uw medewerkers de kans geeft om een professioneel MBA-programma te volgen zonder dat u steeds opnieuw hoeft te investeren. En uw organisatie plukt daar de vruchten van: minimale investering, maximale resultaten.

Het bespaart u geld

U investeert slechts één keer in al uw medewerkers door een vast bedrag te betalen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, het aantal medewerkers en de duur van het programma. U hoeft niet steeds opnieuw te investeren. Onze corporate MBA, die wij in samenwerking met SkillsTown aanbieden, is de meest complete opleiding op HBO-niveau voor managers, kaderleden en medewerkers. Het combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken. Tijdens de opleiding leren uw medewerkers effectief samen te werken met anderen, waardoor ze tegelijkertijd hun 21st century skills, zoals kritisch denken en probleemoplossend vermogen, ontwikkelen. Ze gaan aan de slag met praktische businesscases uit uw eigen organisatie. Zo ontdekken ze niet alleen hun eigen talent, maar ziet u ook direct resultaat in de dagelijkse praktijk van uw organisatie.