Trainingen in uw branche

De online trainingen van Teamwork zijn voor iedereen, maar voor bepaalde branches hebben we speciale abonnementen. In de kolom hiernaast treft u ons aanbod per branche aan.

Staat uw branche er niet bij? Geen nood! Klik HIER voor een compleet overzicht van onze trainingen.

Retail

Verkopen is een vak apart. Veel medewerkers in de retail hebben een brede set aan skills nodig. Klantgerichtheid, empathie en openheid zijn daar onderdeel van.  Daarom bieden wij interactieve trainingen die gericht zijn op het verbeteren van de verkoopskills van retailmedewerkers. Met onze online trainingen kunnen zij nog meer uit zichzelf én uw klant halen. Omdat onze trainingen online te volgen zijn, kunnen medewerkers zichzelf overal en op ieder moment ontwikkelen.

De trainingen zijn gemaakt met voorbeelden uit de praktijk en voorzien van interactieve oefeningen. Dit maakt het herkenbaar én leuk om te doen.

Kinderopvang

Wilt u als pedagogisch medewerker een sterke basis ontwikkelen voor de kinderen in de voorschoolse periode? Met de trainingen van SkillsTown blijft u uzelf ontwikkelen en zorgt u dat u met veel vertrouwen kinderen vaardigheden aanleert passend bij de ontwikkeling van het kind. 

Primair onderwijs

Vernieuwing binnen het onderwijs is noodzakelijk. Dit betekent dat u als docent op de hoogte moet zijn van de nieuwste didactische werkvormen, de juiste communicatievormen en online leermethodes. Met de trainingen van SkillsTown blijft u uzelf ontwikkelen en zorgt u dat u met veel vertrouwen de lesstof overbrengt.

Voortgezet onderwijs

Het onderwijs is continue in ontwikkelingen. Nieuwe leervormen worden in een raptempo ontwikkelt en digitalisering is niet meer weg te denken. Als docent is het daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs. Met het uitgebreide trainingsaanbod van SkillsTown vergroot u uw kennis en vaardigheden.

Gezond en fit

Gezond leven en in beweging blijven is voor al uw medewerkers belangrijk. Werknemers die goed in hun vel zitten presteren vaak beter op de werkvloer. Met de SkillsTown trainingen Gezond en Fit gaan uw medewerkers aan de slag met trainingen die ze hierbij helpt. Ons ruime aanbod is er op gericht om bewuster met uw gezondheid om te gaan.

English courses

SkillsTown goes international. That is why we are offering more and more training courses in English. The range is rapidly expanding.