Met het lanceren van onze nieuwe website hebben we een gratis persoonlijkheidsscan en coachingssessie verloot. Mahsa van der Vaart was de gelukkige winnaar en ze heeft vorige week gebruik gemaakt van haar prijs.

Mahsa aan het woord: “Voorafgaand aan de coachingssessie heb ik online een persoonlijkheidsscan ingevuld. De resultaten van deze scan werden tijdens de coachingssessie besproken met Paul, de coach van Teamwork. Paul nam voldoende tijd om de scan uitgebreid door te nemen en ik vond dat heel prettig. Door de test leer je jezelf beter kennen, je ziet wat je sterke kanten zijn en wat je kunt verbeteren.

Deze persoonlijkheidsscan met coachingssessie is echt een aanrader als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Bedankt Paul voor je geduld en duidelijke uitleg en Teamwork bedankt voor deze fantastische prijs!’

De persoonlijkheidsscan en coachingssessie vinden online plaats. Heeft u ook interesse in een coachingstraject? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail: info@teamworkcaribbean.com.