Nathalie Cijntje Koeiman, cursist training Customer Service – opleidingstraject Kla pa Tursimo

“Ik vind het een eer dat ik voor dit project ben geselecteerd. Niet iedereen krijgt de kans om een droom waar te maken. Voor mij voelt het alsof ik een tweede kans krijg in het leven om opnieuw te leren. Ik vind dit echt een gouden kans!

De training heb ik als leuk ervaren. De trainster heeft erg haar best gedaan en ik vond het persoonlijk heel leerzaam. De lessen waren realistisch en niet alleen maar theorie. Er zijn relevante dingen behandeld waarmee ik nu mee te maken krijg in de praktijk. Ik weet nu hoe ik om moet gaan met een conflict en ik kan het goed afhandelen. De lessen zijn heel concreet om in de praktijk mee aan de slag te kunnen gaan. Ik heb de lessen al in praktijk gebracht met collega’s en hiermee geoefend.

Voor mij was het belangrijkste leermoment: Don’t take it personal. Andermans emoties zijn vaak niet op jou gericht. Als je collega er had gestaan dan had die hetzelfde ervaren. Schud het van je af en pak met een frisse blik je werk weer op!”