Endjomar Felipie – Beveiliger MCB Bank – Opleiding Security Officer
 
”Toen ik bij de MCB Bank kwam werken had ik al gevraagd wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van trainingen en cursussen. Na ongeveer 3 maanden hoorde ik dat ik geselecteerd was voor dit programma en was ik erg blij met dit goede nieuws!
 
Ik vond de verschillende lessen in de opleiding erg interessant. Persoonlijk heb ik veel geleerd. De opzet van de lessen vond ik heel goed. Er zijn veel praktijkopdrachten in de lessen in plaats van alleen theorie. Je kunt dus direct oefenen en zien wat je beter kunt doen.
 
De onderwerpen zijn erg relevant voor het werk en de kennis en ervaring uit de opleiding kan direct worden toegepast in mijn werk. Zo zijn de volgende zaken voor mij heel leerzaam geweest:
– Manier van optreden bij problemen, welke tactieken pas je toe.
– Overzicht krijgen van veiligheid van de organisatie in het algemeen, alle verschillende aspecten die hierbij komen kijken.
– Omgaan met klanten.
 
Toekomstige deelnemers raad ik aan om de lessen serieus te nemen. Je leert meer dan je denkt en van te voren verwacht. Doe goed je best tijdens de lessen en zorg dat je de (huiswerk)opdrachten op tijd af hebt, dan kun je heel veel leren.”