Luhardo Martina- Beveiliger MCB Bank Bonaire- Opleiding Security Officer
 
”Ik ben heel blij dat ik voor deze opleiding geselecteerd ben. De kans om bij de bank te werken en deze opleiding te doen is super!
Over de opleiding ben ik positief. De lessen zijn erg actief en het is niet zoals je op school gewend bent, zitten en luisteren. Je werkt veel in groepen, je voert discussies en doet opdrachten.
De onderwerpen die worden behandeld vind ik interessant. Ik heb al eens eerder een beveiligingsopleiding gedaan, maar tijdens deze opleiding leer ik elke keer nieuwe dingen. Je bent nooit klaar met leren. Verschillende onderdelen van mijn werk komen aan bod tijdens de opleiding.
Observeren is mij tot nu toe het meest bijgebleven. Je moet je bewust zijn van het feit dat je veel informatie mist. Je denkt dat je goed oplet en niks mist, maar toch mis je altijd zaken. Als je dit weet, houdt het je scherp.
Toekomstige deelnemers zou ik aanraden om actief mee te doen en veel te leren. Het is belangrijk om in ons vak opgeleid te zijn. Het vak gaat verder dan werken om geld te verdienen, het gaat om veiligheid. Leer wat veiligheid en het beroep van beveiliger inhoudt, alleen zo kun je goed worden in je vak. Blijf altijd leren.