LANCERING GOVERNMENT ACADEMY

 

Lancering Government Academy

Wat een geweldige mijlpaal voor de overheid van Curaçao! De Government Academy, een leer- en ontwikkelprogramma voor alle ambtenaren, is officieel van start gegaan, en wij waren erbij!

Binnen de Government Academy kunnen ambtenaren gebruik maken van een online leerplatform, met meer dan 1000 online leermodules. Het online leerplatform is door Teamwork in samenwerking met SkillsTown ontwikkeld, volledig in de look & feel van de nieuwe Government Academy.

Wij zijn vereerd dat we een bijdrage mochten leveren aan de lancering van de Government Academy met onze workshop “Demo: Elektronische Leeromgeving”. Het is fantastisch om te zien hoe dit initiatief alle ambtenaren de kans biedt om zichzelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan een nog betere dienstverlening.

Namens ons hele team willen we de betrokken partijen bedanken voor deze waardevolle samenwerking en feliciteren we hen met deze prachtige prestatie!

Wilt u ook de mogelijkheden omtrent online leren ontdekken voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een demo aan.