De noodzaak van opleiden neemt steeds meer toe maar niet alle vaardigheden zijn via opleidingen of trainingen aan te leren. Hiervoor zijn coaching trajecten de ideale uitkomst. Coaching is gericht op het verbeteren van uw persoonlijke of teamprestaties. Coaching wordt ook toegepast indien u op zoek bent naar meer inspiratie, motivatie en/of werkplezier.
Coaching is meer dan gesprekken voeren, praten en de ander zelf zijn antwoorden laten bedenken. Maar wat dan precies? Om meer inzicht te krijgen, adviseren wij u om het boek Het Groot Coachboek te lezen. Door dit boek wordt u geïnspireerd om los te komen van vaste ideeën, ontdekt u nieuwe leerstijlen toe te passen en krijgt uw coachtraject een geheel nieuwe dimensie.

Ook Teamwork is geïnspireerd geraakt door dit boek. Tijdens onze coaching sessies maken wij gebruik van nieuwe technieken en leerstijlen. Onze coaches werken transparant, hebben inlevingsvermogen en zijn integer. Teamwork verzorgt coaching on the job, individuele coaching en teamcoaching.

Wilt u meer weten over coaching? Lees dan het boek Het Groot Coachboek geschreven door Sasja Dirkse & Angela Talen. Naast de werkvormen vindt u in dit boek veel tips. Het Groot Coachboek is een praktisch boek om direct mee aan de slag te gaan.