TEAMWORK ONDERSTEUNT WERKZOEKENDEN EN GEEFT 10 GRATIS SOLLICITATIETRAININGEN WEG

In de situatie waarin we nu terecht zijn gekomen is er veel onzekerheid. Economisch gezien staan we voor een enorme uitdaging en veel werknemers verliezen hun baan. Teamwork wil graag de mensen helpen die op zoek moeten gaan naar een andere werkgever en geeft daarom 10 gratis sollicitatietrainingen weg.

De online sollicitatietraining van Teamwork is erop gericht om u te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Tijdens de training leert u alles wat u nodig heeft om uzelf op een professionele manier op de arbeidsmarkt te presenteren. U doorloopt het gehele sollicitatietraject: van het vaststellen wie u bent en wat u wilt tot het schrijven van het cv, de sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Naast de online training kunt u gebruik maken van de expertise van Teamwork en ondersteunen wij u waar nodig.

Hoe maakt u kans op de gratis sollicitatietraining? “Like” dit bericht en geef aan waarom u graag in aanmerking komt of “tag” een persoon waarvan u vindt dat hij/zij deze training nodig heeft. Ook schoolverlaters die op zoek zijn naar een baan kunnen reageren. Deze actie loopt tot 31 mei.

Wilt u meer informatie over deze training? Bezoek dan onze website www.teamworkcuracao.com of neem contact met ons op. Telefoon: +599 9 4616645 of mail naar info@teamworkcaribbean.com.