Aanbod voor organisaties

Meer dan 500 trainingen met verschillende thema’s:

Digitale geletterdheid: Onder digitale geletterdheid verstaan we het vermogen om te kunnen gaan met nieuwe digitale technologieën. We kunnen digitale geletterdheid opdelen in ICT-basisvaardigheden, mediawijsheid, informatievaardigheden en computational thinking.

Sociale vaardigheden: In de 21e eeuw worden sociale vaardigheden steeds belangrijker. Onder sociale vaardigheden verstaan we communiceren, samenwerken en sociale en culturele vaardigheden.

Zelfregulatie: Zelfregulatie is het vermogen om u steeds verder te kunnen ontwikkelen. Hiervoor moet u zelfstandig kunnen handelen en verantwoordelijkheid nemen voor uw acties.

Persoonlijke vaardigheden: Onder de persoonlijke vaardigheden verstaan we vaardigheden die met denken te maken hebben. Het gaat om probleemoplossend denken, kritisch denken en creatief denken.

Communicatie: Hoe kunt u zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas uw eigen strategie hierop aan.

Samenwerken: Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haalt u het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

Bedrijfscultuur: Hoe zit het met de normen en waarden binnen uw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijv. integriteit of pesten op het werk.

Taal: Altijd al een vreemde taal willen leren, of uw Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

Time Management: Komt u tijd tekort? Of heeft u moeite met het plannen van uw activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in uw dagelijkse activiteiten.

IT: Kent u de gevaren van digitaal werken? Wilt u alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken u wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

Management: Wat voor manager bent u? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelings-gesprek en hoe u het beste kunt delegeren.

HRM: Hoe vult u als HR-manager uw personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

Werving & selectie: Leid uw wervings- en selectieproces in goede banen en vindt de medewerkers waar u alleen maar van kunt dromen.

Sales & marketing: Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

Psychologie: Bestudeer de interactie tussen uw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog uw werkgeluk.