Microsoft Office

Microsoft Office is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren in spreadsheets en mail- en agendabeheer. De mogelijkheden van Microsoft Office zijn eindeloos. Teamwork verzorgt voor u, incompany of in onze moderne trainingsruimte, diverse computercursussen in kleine groepen. Heeft u nog nooit met een computer gewerkt? Geen probleem! U kunt bij ons beginnen met de PC-introductiecursus. In een rustig tempo en in een ontspannen sfeer leert u stap voor stap de basisvaardigheden die u nodig heeft om met een computer te werken.

Tijdens onze op maat gemaakte MS Office training leert u stap voor stap alles wat u moet weten om de krachtige digitale tools optimaal te benutten. Of u nu uw Excel-vaardigheden wilt versterken, uw presentaties naar een hoger niveau wilt tillen met PowerPoint, dieper inzicht wilt krijgen in Word, of de mogelijkheden van Teams volledig wilt benutten, wij hebben de training die bij uw behoeften past.

Net als bij onze andere trainingen staat bij ons ‘zelf doen’ centraal. U krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren trainers, en we bieden trainingen op zowel beginners- als gevorderden niveau aan.

Neem vandaag nog contact met ons op om een training op maat te plannen en uw team te laten excelleren met Microsoft Office.

Duur

Teamwork verzorgt onderstaande trainingen voor zowel beginners als de meer gevorderde cursist.

  • MS Word – 4 dagdelen
  • MS Excel – 4 dagdelen
  • Outlook – 2 dagdelen
  • PC-introductie – 4 dagdelen (alleen voor beginners)

Teamwork levert graag maatwerk. De duur en de inhoud van de cursus wordt aangepast aan uw behoeften.

Werkvormen

Zelf doen staat voorop tijdens deze training. In een rustig tempo en in een ontspannen sfeer leert u om met Microsoft Office te werken. Stap voor stap gaat u onder begeleiding van onze trainer aan de slag. U leert door te doen!

Resultaat

Tijdens de training leert hoe u met Microsoft Office kunt werken en wat de mogelijkheden zijn. U bent zelfverzekerd genoeg om zelfstandig aan de slag te gaan.

Na het afronden van de training ontvangt u het Teamwork-certificaat Microsoft Office.

Interesse?

Met een gedegen opleidingsadvies helpen wij u om de kennis en inzetbaarheid van uw medewerkers op een hoger niveau te brengen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel: + 599 9 7882222 of maak gebruik van het contactformulier.