Microsoft Office

Microsoft Office is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren in spreadsheets en mail- en agendabeheer. De mogelijkheden van Microsoft Office zijn eindeloos. Teamwork verzorgt voor je, incompany of in onze moderne trainingsruimte, diverse computercursussen in kleine groepen. Heb je nog nooit met een computer gewerkt? Geen probleem! Je kunt bij ons beginnen met de PC-introductiecursus. In een rustig tempo en in een ontspannen sfeer leer je stap voor stap de basisvaardigheden die je nodig hebt om met een computer te werken.

Tijdens onze op maat gemaakte MS Office training leer je stap voor stap alles wat je moet weten om de krachtige digitale tools optimaal te benutten. Of je nu je Excel-vaardigheden wilt versterken, je presentaties naar een hoger niveau wilt tillen met PowerPoint, dieper inzicht wilt krijgen in Word, of de mogelijkheden van Teams volledig wilt benutten, wij hebben de training die bij jouw behoeften past.

Net als bij onze andere trainingen staat bij ons ‘zelf doen’ centraal. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren trainers, en we bieden trainingen op zowel beginners- als gevorderdenniveau aan.

Neem vandaag nog contact met ons op om een training op maat te plannen en je team te laten excelleren met Microsoft Office.

Duur

Teamwork verzorgt onderstaande trainingen voor zowel beginners als de meer gevorderde cursist.

  • MS Word – 4 dagdelen
  • MS Excel – 4 dagdelen
  • Outlook – 2 dagdelen
  • PC-introductie – 4 dagdelen (alleen voor beginners)

Teamwork levert graag maatwerk. De duur en de inhoud van de cursus worden aangepast aan jouw behoeften.

Werkvormen

Zelf doen staat voorop tijdens deze training. In een rustig tempo en in een ontspannen sfeer leer je om met Microsoft Office te werken. Stap voor stap ga je onder begeleiding van onze trainer aan de slag. Je leert door te doen!

Resultaat

Tijdens de training leer je hoe je met Microsoft Office kunt werken en wat de mogelijkheden zijn. Je bent zelfverzekerd genoeg om zelfstandig aan de slag te gaan.

Na het afronden van de training ontvang je het Teamwork-certificaat Microsoft Office.

Interesse?

Met een gedegen opleidingsadvies helpen wij je om de kennis en inzetbaarheid van je medewerkers op een hoger niveau te brengen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op tel: +599 9 7882222 of maak gebruik van het contactformulier.