Teamwork is premium partner van SkillsTown, een van de grootste e-learners. Onlangs kondigde SkillsTown en Online Academy hun strategische samenwerking aan. Door de handen ineen te slaan, worden kennis en ervaring op het gebied van platforms voor onlinetrainingen gebundeld om nieuwe formats te ontwikkelen en produceren die passen bij het snel veranderende leerlandschap. Het is uniek dat twee toonaangevende online opleiders op deze manier gaan samenwerken.
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. In de vorm van honderden online trainingen, die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker.
Online Academy biedt organisaties en haar medewerkers de mogelijkheid om hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten te vergroten. Op een manier die efficiënt, doeltreffend én inspirerend is. Het aanbod online trainingen is ontwikkeld in samenwerking met erkende opleiders, gecombineerd met jarenlange ervaring in de digitale didactiek. Elke training is opgedeeld in kleine blokken, omdat dit leidt tot het beste leerrendement.
Door deze samenwerking wordt het aanbod van de online academie van Teamwork in een klap uitgebreid. Onder andere trainingen op het gebied van IT, financiën, marketing, bedrijfskunde en project- en procesmanagement kunt u nu ook volgen.