AI & ChatGPT Summer Academy

Benieuwd hoe Artificial Intelligence (AI) uw organisatie kan helpen groeien? SkillsTown, onze samenwerkingspartner in Nederland, organiseert gedurende de maanden juni, juli en augustus een groots online event op het gebied van AI & ChatGPT. 
Is uw organisatie klaar voor de AI-revolutie? Deze opwindende technologie zal de manier waarop we werken voorgoed veranderen. AI richt zich namelijk op het creëren van systemen die in staat zijn om taken uit te voeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Veel organisaties gebruiken AI al voor een breed scala aan toepassingen.

Nu is de tijd om uzelf en collega’s de tools te bieden om toekomstbestendig te worden. Meer dan 50 sprekers staan voor u klaar om u te inspireren tijdens de Summer Academy.

Van juni t/m augustus 2023 krijgt u onbeperkt toegang tot zorgvuldig samengestelde online AI-trainingen. Met als hoogtepunt in juli een reeks exclusieve live online colleges, gegeven door experts op het gebied van AI en ChatGPT. Uiteraard zijn alle live sessies terug te kijken.

Praktische informatie:
Datum: 1 juni t/m 30 augustus 2023
Locatie: online
Kosten: 
Early Bird ticket: € 395,- (aanmelden vóór 1 juni)
Standaard ticket: € 495,-

Wilt u zich aanmelden met meerdere personen? Informeer naar onze speciale groepsprijzen.

Wilt u meer informatie over de Summer Academy ontvangen, download onze brochure of stuur een mail naar info@teamworkcaribbean.com.

We hopen u online te zien tijdens de AI & ChatGPT Summer Academy!

Aanmelden