In een tijd waarin de wereld lijkt stil te staan moeten we creatief inspelen op de situatie waarin we terecht zijn gekomen. Teamwork gelooft namelijk dat leren niet ophoudt en we constateren dat de vraag naar online trainingen, opleidingen en coachingstrajecten toeneemt.

Een van de diensten die wij vanaf nu online verzorgen is een persoonlijkheidsscan met aansluitend een coachingssessie. De scan geeft u inzicht in de effectiviteit van uw gedrag, wat voor invloed dit heeft op uzelf en uw omgeving en vormt de basis om uw persoonlijke effectiviteit verder te vergroten. De resultaten van de scan worden als startpunt gebruikt voor de twee uur durende coachingssessie. U krijgt tools en handvatten aangereikt om uw eigen gedrag aan te passen, meer zelfinzicht te krijgen en waardoor resultaten sneller worden behaald.

Interesse?
Wilt u meer weten over onze persoonlijkheidsscan en online coachingssessie? Neem dan contact met ons op via info@teamworkcaribbean.com of schrijf u in via ons inschrijfformulier op onze website www.teamworkcuracao.com.