Inspire: de online academie van Teamwork

Inspire is een online leerplatform, door ons aangeboden in samenwerking met SkillsTown. Het platform stelt bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt onze online academie in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

In onze online academie vindt u meer dan 1000 leeroplossingen en medewerkers kunnen zelf kiezen welke leervorm het beste bij hen past. Iedere maand zijn er nieuwe trainingen beschikbaar en met behulp van een learning management systeem houdt u de leervorderingen van uw medewerkers bij. U maakt gemakkelijk uw eigen content aan of bestaande content integreert u, bijvoorbeeld over onboarding of andere specifieke kennis van uw organisatie. Dit alles in de look and feel van uw eigen organisatie.

 

Interesse? Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een (online) demonstratie in te plannen. Deze demo is bedoeld voor organisaties.

 

Onze leervormen

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen uw medewerkers in ons leerplatform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Leervorm e-learning

E-learning
Wilt u op u gemak alles leren over een onderwerp? Dan zijn deze interactieve e-learning modules geschikt voor u. U maakt oefeningen, bekijkt video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk.

Leervorm WE-learning

WE-learning
Vindt u het fijn om samen met een collega te leren? Deze web-based e-learning modules kunt u goed in groepsverband, maar ook zeker individueel volgen. Deze cursussen zijn gebaseerd op social learning en geven de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Leervorm webinar

Webinar
Alles weten over actuele onderwerpen? In deze live uitzendingen vertelt een expert u binnen een half uur alle belangrijke highlights. Het handige is: ze zijn live te volgen én later terug te kijken.

Leervorm EssentialEssential
Supersnel belangrijke kennis opdoen? Volg een van deze micro-cursussen. Binnen enkele minuten leert u de essentie van een bepaald onderwerp. Essentials kunnen tekst, video’s, links, bestanden, een toets en contactgegevens van experts bevatten.

Leervorm persoonlijke scanPersoonlijke scan
Weten welke skills u al bezit? Met deze scans krijgt u inzicht in uw eigen vaardigheden. Door de stellingen te beantwoorden, komt u erachter waar uw talenten liggen. Zo wordt het nog gemakkelijker om uw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

Leervorm VideofeedbackVideo feedback
Wilt u op een praktische manier uw communicatieve skills verbeteren? In deze leervorm worden er realistische werksituaties getoond waarop u moet reageren met behulp van een video. Zo leert u op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke communicatievraagstukken.

PLeervorm Podcastodcast
We maken leren graag makkelijk en toegankelijk. Met onze learning podcasts kunt u ook onderweg of tijdens het werk aan uw persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kunt u op een laagdrempelige manier aan de slag met mindfulness, motivatie, of persoonlijk leiderschap.

Leervorm leerlijnenEigen leerlijn
Bundel trainingen in verschillende leerlijnen, volledig afgestemd op de specifieke behoeften van u of uw medewerkers.

WCAG-gecertificeerd

WCAG certifiedHet online platform beschikt over het WCAG-keurmerk, wat bevestigt dat het voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines. De online academie vormt een inclusieve leeromgeving waar iedere gebruiker, ongeacht fysieke of cognitieve beperkingen, kan leren zonder barrières. Meer weten over het WCAG-keurmerk? Bekijk onderstaande video.

Inclusief online leren bij SkillsTown from SkillsTown on Vimeo.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon: +599 9 7882222

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten