De online academie van Teamwork

De online academie van Teamwork, die wij in samenwerking met SkillsTown aanbieden, stelt bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt onze online academie in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

In onze online academie vindt u meer dan 1000 leeroplossingen en medewerkers kunnen zelf kiezen welke leervorm het beste bij hen past. Iedere maand zijn er nieuwe trainingen beschikbaar en met behulp van een learning management systeem houdt u de leervorderingen van uw medewerkers bij. U maakt gemakkelijk uw eigen content aan of bestaande content integreert u, bijvoorbeeld over onboarding of andere specifieke kennis van uw organisatie. Dit alles in de look and feel van uw eigen organisatie.

Bekijk hier de mogelijkheden van de online academie

 

Interesse? Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een (online) demonstratie in te plannen. Deze demo is bedoeld voor organisaties.

Gratis demo

Onze leervormen

E-learning

Wilt u op u gemak alles leren over een onderwerp? Dan zijn deze interactieve e-learning modules geschikt voor u. U maakt oefeningen, bekijkt video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk.

WE-learning

Vindt u het fijn om samen met een collega te leren? Deze web-based e-learning modules kunt u goed in groepsverband, maar ook zeker individueel volgen. Deze cursussen zijn gebaseerd op social learning en geven de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Webinars

Alles weten over actuele onderwerpen? In deze live uitzendingen vertelt een expert u binnen een half uur alle belangrijke highlights. Het handige is: ze zijn live te volgen én later terug te kijken.

Essentials

Supersnel belangrijke kennis opdoen? Volg een van deze micro-cursussen. Binnen enkele minuten leert u de essentie van een bepaald onderwerp. Essentials kunnen tekst, video’s, links, bestanden, een toets en contactgegevens van experts bevatten.

Persoonlijke scans

Weten welke skills u al bezit? Met deze scans krijgt u inzicht in uw eigen vaardigheden. Door de stellingen te beantwoorden, komt u erachter waar uw talenten liggen. Zo wordt het nog gemakkelijker om uw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

Video feedback pro

Wilt u op een praktische manier uw communicatieve skills verbeteren? In deze leervorm worden er realistische werksituaties getoond waarop u moet reageren met behulp van een video. Zo leert u op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke communicatievraagstukken.

Podcasts

We maken leren graag makkelijk en toegankelijk. Met onze learning podcasts kunt u ook onderweg of tijdens het werk aan uw persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kunt u op een laagdrempelige manier aan de slag met mindfulness, motivatie, of persoonlijk leiderschap.

Wij helpen u graag verder

Telefoon: +599 9 7882222

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Contact ons

Blijf op de hoogte van onze activiteiten