Teamwork heeft vorige week de gewilde Cedeo-erkenning ontvangen. Cedeo is een Nederlandse onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

De afgelopen maanden heeft Cedeo opdrachtgevers van Teamwork benaderd en onderzocht. Centraal staat daarbij de vraag of Teamwork erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut daadwerkelijk waar te maken.
Teamwork heeft uitmuntend (100%) gescoord op alle drie de onderdelen: kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Dit is volgens Cedeo zeer uitzonderlijk en in de afgelopen vijf jaar slechts een keer eerder gebeurd.

Naast de Cedeo-erkenning bezit Teamwork ook het NTRO-keurmerk. Beide erkenningen waarborgen de kwaliteit waar Teamwork voor staat. Daarnaast zijn een aantal trainingen van Teamwork afgelopen jaar geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Met dit resultaat zal Teamwork voor Curaçao en de regio het aanbod van erkende opleidingen en trainingen kunnen vergroten. Daarmee zullen de komende maanden vooral accountants en andere professionals minder afhankelijk worden van het leeraanbod vanuit het buitenland. Gezien de huidige economische situatie en reisbeperkingen is dit een gunstige ontwikkeling voor het eiland en de regio.

Teamwork is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, opleidingen en coaching trajecten die bijdragen aan het bouwen van een succesvolle organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamwork ondersteunt organisaties bij ontwikkelingsbehoeften, adviseert over ontwikkelingsvraagstukken en helpt organisaties tijdens veranderingsprocessen. Teamwork is uitstekend in staat om uw (complexe)opleidingsvraag te vertalen naar een passende oplossing. Teamwork vergaart structureel kennis over leren en ontwikkelen. Teamwork is de specialist op het gebied van educatie en kennisontwikkeling en is actief op alle eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen.