Outplacement

Bij Teamwork bieden we uitgebreide outplacementdiensten aan om medewerkers te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe, passende werkplek. Onze outplacementprogramma’s zijn ontworpen om werknemers op een positieve en constructieve manier te begeleiden bij hun carrièretransitie.

Wij begrijpen dat het verliezen van een baan een uitdagende en emotionele ervaring kan zijn. Daarom richten we ons op persoonlijke begeleiding en maatwerkoplossingen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze ervaren coaches helpen bij het opstellen van een effectief CV, het verbeteren van sollicitatievaardigheden en het ontwikkelen van een sterke professionele presentatie. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het identificeren van nieuwe carrièrekansen en het netwerken met potentiële werkgevers.

Ons doel is om medewerkers te helpen hun talenten en vaardigheden optimaal te benutten en zelfverzekerd de volgende stap in hun loopbaan te zetten. Met Teamwork’s outplacementdiensten kunnen werknemers rekenen op deskundige begeleiding, praktische tools en persoonlijke aandacht, waardoor ze weer met vertrouwen en motivatie de arbeidsmarkt op kunnen. Onze sollicitatietraining maakt deel uit van het outplacementprogramma.

Wil je meer informatie over ons outplacementtraject? Neem dan contact met ons op?