Over Teamwork

Teamwork is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, opleidingen en coachtrajecten die bijdragen aan het bouwen van een succesvolle organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamwork maakt hierbij gebruik van diverse didactische werkvormen, online testen en een digitale classroom. Theoretische blokken worden afgewisseld met opdrachten, casussen, rollenspellen en oefeningen. Wij zijn uitstekend in staat om jouw opleidingsvraag te vertalen naar een passende oplossing.

En Teamwork doet meer! Teamwork ondersteunt organisaties bij ontwikkelingsbehoeften, adviseert over ontwikkelingsvraagstukken en helpt organisaties tijdens veranderingsprocessen. We gaan op zoek naar de meest effectieve oplossing die het hoogst mogelijk rendement oplevert binnen je organisatie en bij de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Onze focus ligt op customer relations management. Uitblinken in aandacht voor onze klanten en het bieden van een uitstekende customer service staan centraal binnen onze organisatie. We investeren tijd om je goed te leren kennen. In de opzet en de uitvoering houden we rekening met leerbehoeften, leerklimaat en leeromstandigheden van je medewerkers. Na uitvoering van onze opdrachten blijven we betrokken en leveren we nazorg.

Teamwork vergaart structureel kennis over leren en ontwikkelen. Hierdoor zijn onze trainers, docenten en coaches altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van educatie. Onze trainers, docenten en coaches hebben inlevingsvermogen en zijn integer. Dat maakt het tot een plezier om samen aan de slag te gaan. Teamwork dus!

Wij helpen je graag verder

Telefoon: +599 9 7882222

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten