Referenties

Regina Bakker-Sprangers, Service Line Lead/Human Capital Consultancy, Learning & Assessments – Deloitte Dutch Caribbean

“De samenwerking met Teamwork gedurende de HR transitie van St Elizabeth Hospital naar Curacao Medical Center hebben wij ervaren als deskundig, professioneel en prettig. Teamwork is in staat om uitdagende en complexe opdrachten goed te managen. Ze zijn flexibel en spelen uitstekend in op de behoeften van klanten.”

Karin Jongen, human resource manager – CPA

“Mijn ervaringen met Teamwork zijn ronduit positief omdat er professioneel wordt gewerkt. Voor de training van start gaat vraagt Teamwork gericht door over de opleidingsbehoefte en de ontwikkeldoelen. Daarna levert Teamwork prima maatwerk met nét dat beetje extra service en oog voor detail. Het klopt gewoon!”

Patrick Elfering – Marinekazerne Suffisant

“Door de professionalisering van de Carmil en de ontwikkeling van het beroepsgericht opleiden binnen ons opleidingscentrum werken we nauw samen met Teamwork. Teamwork verzorgt al een aantal jaar de opleiding Beveiliging binnen ons opleidingstraject. Teamwork staat voor kwaliteit wat ten goede komt aan een gezonde leeromgeving met als doel het startbekwaam afleveren van onze militairen.”

Vicky Palmans, eigenaar – Phoenix VP Consulting

“Teamwork heeft voor mij een op maat gemaakt coaching traject uitgestippeld dat volledig overeenstemde met mijn vraag en meer. Ze hebben samen met mij gezocht naar waar ik het meeste aan zou hebben en ze zijn daar enorm goed ingeslaagd. Al van dag één was ik uitermate enthousiast met hun professionaliteit en competentie. Ze konden me direct in mijn coaching traject op de pijnpunten duiden als op mijn sterkten. Ik ben echt gegroeid en ben met praktische hands-on tools naar huis gegaan. In het kort: ik ben uitermate tevreden en zal zeker opnieuw coaching traject bij hen inplannen.”

Maria Recca, learning en developing coordinator – Openbaar Ministerie 

“Wij hebben de afgelopen jaren vaker met Teamwork gewerkt en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Teamwork heeft voor ons diverse trainingen en coaching trajecten verzorgd. De communicatie en samenwerking is erg fijn. Teamwork luistert goed naar de specifieke leerbehoefte en komt met suggesties over hoe een training ingericht kan worden en een follow-up binnen de organisatie gecreëerd kan worden. Zij hebben een groot bestand aan trainers en coaches waardoor er voor elke training of coaching traject een andere trainer of coach beschikbaar is met de specifieke kennis die op dat moment nodig is. Een betrouwbare partner wanneer het op de (door)ontwikkeling van personeel neerkomt.”

Jessica van Wegen, Marketing & Business Development Adviser – VanEps Kunneman VanDoorne

“De training was een goede opfrisser van alle regels die de Nederlandse taal kent. De docent gaf daarnaast handig tips. De docent was prettig om naar te luisteren en zorgde voor genoeg interactie met de cursisten.”

Dinaida Manuela, HR-manager – Birgen di Rosario

“Wij zijn heel blij dat Teamwork onze zorg- en facilitair medewerkers (die jaren in dienst zijn en niet computervaardig zijn) hebben geschoold. De docent heeft zijn computerkennis met heel veel geduld overgebracht. De medewerkers hebben zijn manier van doceren als bijzonder prettig ervaren en hebben nu een boost gekregen om verder te gaan. Zij gaan nog enkele programma’s leren en zijn zeer enthousiast. De organisatie van de opleiding is ook heel goed verlopen, net als de samenwerking.
Wij zijn zeer benieuwd naar de volgende lessen.”

Elmar Eleonora, cursist training Customer Service  – Politur

“Voor mijn werk bij de Politur is het belangrijk om meer over customer service te leren. Ik heb dagelijks contact met toeristen en daarom is het noodzakelijk dat ik zorg dat de bezoekers van ons eiland zich veilig en welkom voelen. Vorige maand heb ik samen met mijn collega’s de training Customer Service gevolgd. Ik ben heel positief over de training. Het lesmateriaal is duidelijk en het is handig om het thuis ook nog door te nemen. Daarnaast waren de lessen interessant, de docent vertelt enthousiast en er was voldoende afwisseling tussen theorie en de praktijk. Er waren oefeningen, opdrachten, casussen en videofilmpjes. De training sluit goed aan op mijn werk en is ook goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat het hele eiland zoveel met toeristen te maken heeft, vind ik dat iedereen op Curaçao deze training zou moeten volgen!”

Endjomar Felipie, cursist opleiding Security Officer – MCB Curaçao

“Toen ik bij de Maduro & Curiel’s Bank kwam werken had ik al gevraagd wat de mogelijkheden waren voor het volgen van trainingen en cursussen. Na ongeveer 3 maanden hoorde ik dat ik geselecteerd was voor om de opleiding Security Officer te gaan volgen en was ik erg blij met dit goede nieuws!

Ik vond de verschillende lessen in de opleiding erg interessant. Persoonlijk heb ik veel geleerd. De opzet van de lessen vond ik heel goed. Er zijn veel praktijkopdrachten in de lessen in plaats van alleen maar theorie. Je kunt dus direct oefenen en zien wat je beter kunt doen.

De onderwerpen zijn erg relevant voor het werk en de kennis en ervaring uit de opleiding kan direct worden toegepast in mijn werk. Zo zijn de volgende zaken voor mij heel leerzaam geweest:

  • Manier van optreden bij problemen, welke tactieken pas je toe.
  • Overzicht krijgen van veiligheid van de organisatie in het algemeen, alle verschillende aspecten die hierbij komen kijken.
  • Omgaan met klanten.

Toekomstige deelnemers raad ik aan om de lessen serieus te nemen. Je leert meer dan je denkt en van te voren verwacht. Doe goed je best tijdens de lessen en zorg dat je de (huiswerk)opdrachten op tijd af hebt, dan kun je heel veel leren.”

Natalie Cijntje Koeiman, cursist training Customer Service – opleidingstraject Kla pa Turismo

“Ik vind het een eer dat ik voor dit project ben geselecteerd. Niet iedereen krijgt de kans om een droom waar te maken. Voor mij voelt het alsof ik een tweede kans krijg in het leven om opnieuw te leren. Ik vind dit echt een gouden kans! De training heb ik als leuk ervaren. De trainster heeft erg haar best gedaan en ik vond het persoonlijk heel leerzaam. De lessen waren realistisch en niet alleen maar theorie. Er zijn relevante dingen behandeld waarmee ik nu mee te maken krijg in de praktijk. Ik weet nu hoe ik om moet gaan met een conflict en ik kan het goed afhandelen. De lessen zijn heel concreet om in de praktijk mee aan de slag te kunnen gaan. Ik heb de lessen al in praktijk gebracht met collega’s en hiermee geoefend. Voor mij was het belangrijkste leermoment: Don’t take it personal. Andermans emoties zijn vaak niet op jou gericht. Als je collega er had gestaan dan had die hetzelfde ervaren. Schud het van je af en pak met een frisse blik je werk weer op!”

Mahsa van der Vaart, prijswinaar persoonlijkheidsscan en coachingssessie – individueel

“Voorafgaand aan de coachingssessie heb ik online een persoonlijkheidsscan ingevuld. De resultaten van deze scan werden tijdens de coachingssessie besproken met Paul, de coach van Teamwork. Paul nam voldoende tijd om de scan uitgebreid door te nemen en ik vond dat heel prettig. Door de test leer je jezelf beter kennen, je ziet wat je sterke kanten zijn en wat je kunt verbeteren.

Deze persoonlijkheidsscan met coachingssessie is echt een aanrader als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Bedankt Paul voor je geduld en duidelijke uitleg en Teamwork bedankt voor deze fantastische prijs!”

Ludhardo Martina, cursist opleiding Security Officer – MCB Bonaire

“Ik ben heel blij dat ik voor deze opleiding geselecteerd ben. De kans om bij de bank te werken en deze opleiding te doen is super! Over de opleiding ben ik positief. De lessen zijn erg actief en het is niet zoals je op school gewend bent, zitten en luisteren. Je werkt veel in groepen, je voert discussies en doet opdrachten. De onderwerpen die worden behandeld vind ik interessant. Ik heb al eens eerder een beveiligingsopleiding gedaan, maar tijdens deze opleiding leer ik elke keer nieuwe dingen. Je bent nooit klaar met leren. Verschillende onderdelen van mijn werk komen aan bod tijdens de opleiding. Observeren is mij tot nu toe het meest bijgebleven. Je moet je bewust zijn van het feit dat je veel informatie mist. Je denkt dat je goed oplet en niks mist, maar toch mis je altijd zaken. Als je dit weet, houdt het je scherp. Toekomstige deelnemers zou ik aanraden om actief mee te doen en veel te leren. Het is belangrijk om in ons vak opgeleid te zijn. Het vak gaat verder dan werken om geld te verdienen, het gaat om veiligheid. Leer wat veiligheid en het beroep van beveiliger inhoudt, alleen zo kun je goed worden in je vak. Blijf altijd leren.”

Blijf op de hoogte