SkillsTown

dé online opleider 

Online leren 

Meer dan 1.000 e-learnings

Teamwork is Premium partner van SkillsTown, hét online leerplatform voor jouw professionals. We laten jouw medewerkster zich ontwikkelen met onbeperkt toegang tot meer dan 1.000 e-learnings. De content wordt aangeboden in verschillende leervormen en kan overal en op elk tijdstip gevolgd worden. Het is de ideale manier om te leren en te groeien in jouw vakgebied.

Eigen online academie

In de ‘look & feel’ van je eigen organisatie

De online academie wordt in de ‘look & feel’ van jouw organisatie ontwikkeld. Je kunt zelf leerlijnen samenstellen die voor jou en je organisatie interessant zijn. Eigen content kan makkelijk worden toegevoegd en ontwikkeld worden met onze ‘create tool’. Ideaal voor overdracht van productkennis, procedures en onboarding. Het is een efficiënte en effectieve manier om te leren.

De werkwijze

Samen bepalen we jouw leeromgeving

Samen gaan we bepalen hoe de leeromgeving van jouw organisatie eruit komt te zien. We stellen de leerdoelen van de organisatie vast, maken een leer- en ontwikkelplan en zorgen dat de leervorderingen gemeten worden. Dit kan organisatiebreed en per individu. We stellen specifieke leerlijnen samen, gericht op functiegroep. Het is een praktische aanpak voor succes.