SKILLSTOWN UITGEROEPEN TOT BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND

SkillsTown, de samenwerkingspartner van Teamwork, is vandaag uitgeroepen tot beste opleider van Nederland. In de top 10 binnen de categorie trainingen en opleidingen staat SkillsTown zelfs boven het gerespecteerde opleidingsintituut Nyenrode. Een geweldige prestatie!
Teamwork is trots op de samenwerking met SkillsTown. Hierdoor kunnen we werkgevers in onze regio nog meer stimuleren om te investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers.
Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continue veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.
Het uitgebreide LMS-systeem houdt de voortgang van de studenten bij, een uitstekende tool om in te zetten bij performance management.

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Over Teamwork

Teamwork is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, opleidingen en coachtrajecten die bijdragen aan het bouwen van een succesvolle organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamwork maakt hierbij gebruik van diverse didactische werkvormen, online testen en een digitale classroom. Theoretische blokken worden afgewisseld met opdrachten, casussen, rollenspellen en oefeningen. Wij zijn uitstekend in staat om uw opleidingsvraag te vertalen naar een passende oplossing. Teamwork heeft de Cedeo-erkenning en bezit het NRTO-keurmerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teamwork Trainingen, Opleidingen & Coaching | +599 9 7882222 | info@teamworkcaribbean.com | www.teamworkcuracao.com

2020-12-17T11:57:38-04:00