In de afgelopen 5 maanden heb ik stage gelopen bij Teamwork. Ik heb het als een fijne en leerzame tijd ervaren. Ik heb voor het eerst in praktijk kunnen brengen wat ik op school in theorie leerde. Tijdens mijn stage heb ik een internationaal gericht onderzoek gedaan voor de organisatie. Dit heeft verschillende, bruikbare resultaten opgeleverd voor Teamwork. Ik hoop over een paar jaar een bezoek te brengen aan Teamwork en dan een internationale groei te kunnen zien.

Mijn directe collega’s hebben ervoor gezorgd dat ik geleerd heb wat goed klantencontact betekent en hoe elke kleine stap in een proces belangrijk kan zijn. De stagebegeleiding vond ik ook uitstekend, zowel praktisch als onderzoek gericht. Ik ben Teamwork daar zeer dankbaar voor.

Ik heb het gevoel dat ik een beter beeld heb gekregen van wat het bedrijfsleven inhoudt en hoe het gaat zijn als ik afgestudeerd ben. Nogmaals, bedankt voor alles.

Heel veel knuffels en tot ziens,

Jessie
(Stagiaire international Business and Languages)