Teamwork heeft in samenwerking met Tilburg University een taalcursus ontwikkeld waarbij de studenten strategieën aangeleerd krijgen om hun Nederlandse taalniveau te verhogen en de talige kant van de (casus)examens vlot en doelgericht te kunnen analyseren.

Onlangs hebben twee groepen studenten de cursus succesvol afgerond. Vanwege de Covid-19 uitbraak heeft Teamwork de lessen online verzorgd. Na afloop van de cursus hebben de deelnemers de cursus beoordeeld met gemiddeld een 8,2.

Enkele reacties van de studenten: “Ik vond de hand-outs heel erg handig, met name de woordenlijsten voor archaïsche en academische woorden.’” “De diepgang en praktische vaardigheden die zijn toegereikt waren heel fijn. Daarnaast waren de trainers toegewijd om ons de cursus te geven.” “Wat mij het meest aansprak was skimmen en scannen van teksten evenals het ontleden van teksten op woord en zinsniveau.”

Heeft u ook interesse om uw taalniveau te verhogen? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel: +5999 4616645 of via info@teamworkcaribbean.com.