Cedeo-erkenning: een bevestiging van kwaliteit en klanttevredenheid

Met grote trots delen wij het geweldige nieuws dat Teamwork Caribbean opnieuw de prestigieuze Cedeo-erkenning heeft ontvangen! Deze erkenning is een duidelijke bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid in onze maatwerk trainingen en opleidingen. Voor de komende twee jaar mogen wij wederom het predicaat ‘Cedeo-erkend’ voeren, wat ons positioneert als een betrouwbare partner in jouw professionele ontwikkeling.

“Teamwork verzorgt echt praktijkgerichte opleidingen met oog voor de plaatselijke cultuur en taal. Daar ben ik erg over te spreken. Ik merkte dat veel van het geleerde direct toepasbaar was op de werkvloer en met zichtbare positieve gevolgen.”

Waarom is een Cedeo-erkenning belangrijk?

Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten beoordeelt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door middel van uitgebreide onderzoeken en klantinterviews, en de erkenning geldt als een kwaliteitskeurmerk.

Voor ons betekent dit een erkenning van onze voortdurende inspanningen om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen.
Voor onze cursisten betekent dit dat al onze trainingen officieel erkend zijn en dat je na afloop van onze trainingen en opleidingen een Cedeo-erkend certificaat of diploma ontvangt.

Met een klanttevredenheid van 98,3% scoren wij uitermate hoog en daar zijn we trots op!

Het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo biedt waardevolle inzichten in hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Willekeurige referenten zijn benaderd om hun mening te geven over het opleidingsprogramma, de uitvoering, de trainers en coaches, het lesmateriaal, de organisatie en administratie, relatiebeheer en prijs-kwaliteitverhouding. Hier zijn enkele van de belangrijkste bevindingen:

“Ik heb alleen maar goede reacties gekregen van mijn medewerkers. Er was veel afwisseling in werkvormen en het niveau sloot goed aan bij de doelgroep.”

“Teamwork Caribbean heeft deskundige trainers in dienst die goed weten wat er speelt bij onze medewerkers. De lessen zelf zijn interactief en leerzaam, en worden gewaardeerd door de deelnemers.”

“Teamwork denkt echt met ons mee. Toen we te maken kregen met personele tegenvallers, is het programma zo goed mogelijk aangepast. Uitstekende service!

“Het is prettig samenwerken met Teamwork Caribbean; ze begrijpen onze behoeften en stellen hier een mooi programma voor op.”

“Teamwork heeft ons laten zien dat ze de zaken goed op orde hebben. De communicatielijnen zijn kort en mijn contactpersoon reageert snel; vragen worden altijd snel beantwoord.”

“De trainer was deskundig en enthousiast en wist de groep goed mee te krijgen.”

Ook geven de respondenten aan in de toekomst opnieuw trainingen af te nemen bij Teamwork Caribbean:

“We zijn tevreden, dus de keuze is snel gemaakt.”

Het volledige rapport is op verzoek beschikbaar. Ben je benieuwd naar onze erkende trainingen en opleidingen? Bekijk ons aanbod.