Outplacement

Bij Teamwork bieden wij professionele outplacementdiensten aan om medewerkers te begeleiden naar een nieuwe passende werkplek. Met persoonlijke ondersteuning en op maat gemaakte trajecten zorgen we voor een soepele overgang en nieuwe carrièrekansen.

 

HR-consultancy

Teamwork is dé expert op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Onze consultants adviseren, ontwikkelen en implementeren tijdens transitieprocessen en her- en omscholingstrajecten.

Ontwikkeling

Onze ervaren instructional designers ontwikkelen op maat gemaakt lesmateriaal voor trainingen, opleidingen en coachtrajecten. Met innovatieve en doeltreffende leermiddelen zorgen we voor een optimale leerervaring en blijvende resultaten voor medewerkers en organisaties.

Blended learning

Bij Teamwork bieden we blended learning aan, een combinatie van online en offline leeractiviteiten voor een optimale leerervaring. Medewerkers volgen de theorie online via onze online academie SkillsTown aangevuld door klassikale trainingen en/of workshops waar we direct de vertaalslag maken naar de praktijk.