Uw eigen online academy

Het creëren van herkenbaarheid helpt om de drempel van online leren bij medewerkers te verlagen. Onze designspecialisten passen daarom onze online leeromgeving graag helemaal aan in uw eigen huisstijl. Wij gebruiken uw beeldmateriaal, huisstijlkleuren, lettertypes en logo zodat u uw eigen volledig gepersonalisseerde online academy heeft.

In uw eigen online academie kunt u als organisaties gemakkelijk eigen content maken en beschikbaar stellen. Bijvoorbeeld voor bedrijfsspecifieke informatie zoals bepaalde protocollen of onboarding voor nieuwe collega’s.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze didactische kennis en de content samen vorm te geven. De content wordt dan op maat gemaakt, waarbij jullie de inhoud aanleveren en wij die inhoud didactisch vormgeven.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom denken we graag met u mee over de implementatie en het ook daadwerkelijk gebruik van de online leeromgeving. Onze implementatie consultants kijken samen met uw organisatie welke leerdoelen er zijn en hoe wij gedurende de hele samenwerking hierbij kunnen blijven ondersteunen om die doelen te behalen.

Wilt u ook voor uw organisatie een eigen online academy? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Contactformulier