Eigen e-learnings ontwikkelen

Het creëren van herkenbaarheid helpt om de drempel van online leren bij medewerkers te verlagen. Onze designspecialisten passen daarom onze online leeromgeving graag helemaal aan in uw eigen huisstijl. Wij gebruiken uw beeldmateriaal, huisstijlkleuren, lettertypes en logo zodat u uw eigen volledig gepersonalisseerde online academy heeft.

 

Auteurstool Create: voeg eigen content toe

 

In uw eigen online academie kunt u als organisatie gemakkelijk eigen content maken en beschikbaar stellen met de auteurstool Create. Bijvoorbeeld voor bedrijfsspecifieke informatie zoals bepaalde protocollen of onboarding voor nieuwe collega’s. Heeft u al bestaande eigen content? Via LTI integreren we uw eigen materiaal naadloos in het online leerplatform. Voor andere soorten content staan onze experts voor u klaar om samen te kijken naar de beste integratiemogelijkheden. We garanderen altijd een passende oplossing.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze didactische kennis en de content samen vorm te geven. De content wordt dan op maat gemaakt, waarbij jullie de inhoud aanleveren en wij die inhoud didactisch vormgeven.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom denken we graag met u mee over de implementatie en het ook daadwerkelijk gebruik van de online leeromgeving. Onze implementatie consultants kijken samen met uw organisatie welke leerdoelen er zijn en hoe wij gedurende de hele samenwerking hierbij kunnen blijven ondersteunen om die doelen te behalen.

Wilt u ook voor uw organisatie een eigen online academy? Neem contact met ons op voor een gratis demo.