Teamwork is specialist in het verzorgen van trainingen, e-learning, opleidingen en coachingstrajecten die bijdragen aan het bouwen van succesvolle organisaties en persoonlijke ontwikkeling. Onze focus ligt op customer relations management. Uitblinken in aandacht voor onze klanten en het bieden van een uitstekende customer service staan centraal binnen onze organisatie. We investeren tijd om onze opdrachtgevers goed te leren kennen zodat we in de uitvoering, rekening houdend met leerbehoeften, leerklimaat en leeromstandigheden, doelgericht te werk gaan.
Teamwork is CEDEO-erkend, bezit het NRTO-keurmerk en een aantal trainingen zijn geaccrediteerd door de NBA. Teamwork is premium partner van SkillsTown. SkillsTown is de grootste online academie van Nederland en maakt onderdeel uit van de Salta Group (voorheen NCOI).
DE FUNCTIE:
Als sales & marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor de sales en marketing strategie van Teamwork. Je identificeert kansen en trends in de markt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven. Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en je maakt afspraken bij prospects. Je verzorgt demo’s van onze online academie en maakt offertes. Daarnaast ondersteun je onze learning & development specialist met het voorbereiden en plannen van trainingen en opleidingen en voer je administratieve werkzaamheden uit.
INTERESSE?
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature! We maken graag kennis met je. Je kunt je CV mailen naar info@teamworkcaribbean.com ter attentie van Danielle van Joolingen.