In de bizarre tijd waarin we ons nu bevinden neemt onrust toe. Niet alleen voor uzelf zijn het spannende tijden, ook uw medewerkers leven in grote onzekerheid. Als leidinggevende moet u beslissingen nemen die een grote impact kunnen hebben op uw medewerkers, uw leveranciers en uw klanten. Slecht nieuws is nooit leuk, niet alleen de ontvanger maar ook de brenger heeft hier moeite mee.

Boosheid, onbegrip, verdriet, paniek: een slecht nieuws gesprek haalt vaak de meest heftige reacties in een mens naar boven. Conflicten zijn geen ongebruikelijk gevolg van zo’n slecht nieuws gesprek.

Maar hoe voert u een slecht nieuws gesprek. Wat moet u vooral wel doen en wat vooral niet? Hoe bereikt u uw doel zonder dat het gesprek escaleert?

Tijdens de virtuele training krijgt u alle handvatten aangereikt die u nodig heeft om een slecht nieuws gesprek te voeren. U leert uw boodschap helder en overtuigend over te brengen. U weet om te gaan met weerstand en emoties, u bent alert op valkuilen en uw communicatievaardigheden worden versterkt. U leert empathisch te handelen waardoor de ontvanger meer begrip heeft.

De training Slecht Nieuws Gesprek bieden wij aan voor de speciale prijs van ANG. 250,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de individuele sessie met onze trainer.

De training wordt verzorgd in een groep van maximaal 10 personen.

Interesse? Stuur een mail naar info@teamworkcaribbean.com, maak gebruik van het inschrijfformulier op onze website www.teamworkcuracao.com of meldt u aan via Facebook Messenger.